Известие

Collapse
No announcement yet.

Реалистично ли е?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Колега дизела си е дизел. ЖТД мотора е идеален градско 7.5-8 извън града 4.5-5л/100 км не е скъп за подръжка,вярно нафтата е най-скъпа от 2те горива + газ но ако нямаш проблеми с мотора ще издържи доста хиляди километри. Каквото и да си купиш подкрепям все пак сме колеги и трябва да се държим без значение кои кара дизел и кой "двойка"

Comment

здравей колега имам 146-ца 1.9jtd и 156-ца 2.4jtd-140кс.
      имах и 146-ца 1.6 бензин.
      първо за 2000лв. най-добре да търсиш карана в БГ,щото за нов внос 1000лв. може и да не ти стигнат да я потегнеш.
      мойта 146jtd ми е стъпила над 3500лв с документи и всичко останало,но съм доволен,градско ми дава 6-7/100,а извън града 5/100 докато бензина дава с 2/100 повече,а и трябва задължително газов инжекцион,за който преди ми искаха 1400лв.
      но все пак ако искаш бензин,огледай се за 1.8 или 2.0 и може да си е с гас,регистрация,което ще ти спести доста пари.
      колкото до подръжката 146 е доста здрав автомобил и сравнително евтин за потдръжка,разбира се зависи как се кара.
      156sportwagon 2.4jtd\140hp

Comment

Първоначално публикувано от vankichaaaa Покажи съобщение
        Колега дизела си е дизел. ЖТД мотора е идеален градско 7.5-8 извън града 4.5-5л/100 км не е скъп за подръжка,вярно нафтата е най-скъпа от 2те горива + газ но ако нямаш проблеми с мотора ще издържи доста хиляди километри. Каквото и да си купиш подкрепям все пак сме колеги и трябва да се държим без значение кои кара дизел и кой "двойка"
        Благодаря за отговора колега. Засега сме се спрели на варианта бензин/газ

---------- Post added at 22:19 ---------- Previous post was at 22:05 ----------

Първоначално публикувано от ickata156 Покажи съобщение
        здравей колега имам 146-ца 1.9jtd и 156-ца 2.4jtd-140кс.
        имах и 146-ца 1.6 бензин.
        първо за 2000лв. най-добре да търсиш карана в БГ,щото за нов внос 1000лв. може и да не ти стигнат да я потегнеш.
        мойта 146jtd ми е стъпила над 3500лв с документи и всичко останало,но съм доволен,градско ми дава 6-7/100,а извън града 5/100 докато бензина дава с 2/100 повече,а и трябва задължително газов инжекцион,за който преди ми искаха 1400лв.
        но все пак ако искаш бензин,огледай се за 1.8 или 2.0 и може да си е с гас,регистрация,което ще ти спести доста пари.
        колкото до подръжката 146 е доста здрав автомобил и сравнително евтин за потдръжка,разбира се зависи как се кара.
        Благодаря, много полезни съвети ми даде. Общо взето сме се спрели на бензин 1.6 или 1.8 с идеята да и сложим газов инжекцион.
        Досега си мислехме, че ако си вземем нов внос ще бъде на по-малко километри, но от друга страна като се замисля, ако си намерим читава от човек колата ще бъде поддържана и карана в България, което е важно

Comment

Първоначално публикувано от hristo2201 Покажи съобщение
          ... ако си намерим читава от човек колата ще бъде поддържана и карана в България, което е важно
          няма гаранция че ако колата е регистрирана и карана в БГ е читава. всички знаем че тук е пълно с калпави майстори и части ментета(да напомня и за кофти пътищата), а нали знаеш българина все гледа да мине тънко
          състоянието е важно, независимо дали колата е нов внос или е регистрирана.
          късмет от мен
          Lancia Delta 1.6 i.e.

Comment

http://prodavalnik.com/prodavam-ili-barter-i8367447

Какво ще кажете за тази обява?
            Човека ми писа, че я купил от автокъща и че я е карал само един месец! Продава я, защото отивал да работи в чужбина...
            97г. е и малко ме притеснява този факт, тъй като идеята ми е за Алфа 146 след 99г. но знае ли човек - може и Алфа 146 от 97г. да се окаже по здрава и запазена от такава от 99г.
            Вие как мислите?

Comment

Успех

Караш я на диагностика- да чуят мотора как работи( дебитомер, ламбда сонда, свещи, кабели, вариатор повдигачи. и един съвет: предложи на собственика да смениш маслото и филтъра за твоя сметка, вземи обикновено масло приемрно от Kaufland K-klasic 5 литра 10/40 (40лв) червената туба (не е лошо пробвал съм го никакви поблеми за нормални режими на работа), поне ще си сигурен че няма добавки и пробвай колата със смененото масло как ше работи, пуши ли трака ли! ако всичко е наред и в крайна сметка вземеш колата, карай го 5к км и го смени!

Поздрави
              sigpic
              Alfa 146 1.6 TS ---> 2.0 TS Remapped by Oem
              FIAT TIPO 1.6 DOHC

Comment

http://prodavalnik.com/prodavam-ili-barter-i8367447

Какво ще кажете за тази обява?
                Човека ми писа, че я купил от автокъща и че я е карал само един месец! Продава я, защото отивал да работи в чужбина...
                97г. е и малко ме притеснява този факт, тъй като идеята ми е за Алфа 146 след 99г. но знае ли човек - може и Алфа 146 от 97г. да се окаже по здрава и запазена от такава от 99г.
                Вие как мислите?
                Скъпа е за 2к., не е някоя лъскачка а средностатистически кърпел Сори но на мен така ми изглежда. Не искам да злословя за човек когото не познавам, но е стряскащо новозакупена кола която бързо се продава след това, така че бъди много нащрек. Дебитомера на показаната от теб кола само струва 400++ лева та се повтарям внимавай много.
                Last edited by thecleaner; d.m.y г., 01:02.
                Fiat Punto 1.4GT 1996
                Hyundai Tucson 2.0 2007
                Renault Clio 1.5 2019

Comment

Абе специално за туйнспарк чак толкова невероятно не е да се продава бързо след покупката - като си вземеш някакъв кърпел за под 2К (без да имаш идея за какво иде реч при тия коли и защо "баце за 2 бона си зимаш кола с кожа и климатроник") и в няколко сервиза са му обадили, че за да се обслужи и "стегне" тов нещо, ще му трябват още 1-1.5К (минимум), човек може внезапно да получил мигрена и да реши да разкарва веднага тая "скъпа кочина"...
                  Не казвам, че това е случая, това е просто вариант...
                  Last edited by badmadafaka; d.m.y г., 08:39.

Comment

Достигнах до някакви изводи относно избора на Алфа 146-ца и те са:
                    1. Дизел му е майката!
                    2. Дизел му е майката!
                    3. Дизел му е майката!

Comment

1. Дизел му е майката!
                      2. Дизел му е майката!
                      3. Дизел му е майката!
                      Ама де го тва запазено дизелче...Клекни,погледни отдолу моторчето и ще видиш течащи лейки.
                      хамелеон 146 т.s 1.6 /00г.
                      Regata 100s /88г

Comment

Първоначално публикувано от pe60 Покажи съобщение
                        Ама де го тва запазено дизелче...Клекни,погледни отдолу моторчето и ще видиш течащи лейки.
                        ела да видиш дали има една капчица под колата

Comment

Първоначално публикувано от pe60 Покажи съобщение
                          Който търси намира

Comment

1. Дизел му е майката!
                            2. Дизел му е майката!
                            3. Дизел му е майката!
                            Амин, най-после Хубаво е да достигнеш до тоя извод по евтиния начин, т.е. преди ТС а
                            Fiat Punto 1.4GT 1996
                            Hyundai Tucson 2.0 2007
                            Renault Clio 1.5 2019

Comment

хммм на 2.70 цена.... мерси - газта му е майката
                              Т.С-ка и основен ремонт да му напрайш ,ако е на газ пак е по-евтино
                              П.С. Мое мнение
                              EX-AlfaRomeoSuper155 2.5 V6 + Remap by O.E.Motorsport and LPG Injection
                              EX Mazda 6 2004 +Lpg ----EX SAAB 9-3ss 2.8V6-AERO 250hp MY2006 - With LPG+obd
                              NOWAudi a6 c6 Allroad 3.2 FSI + LPG

Comment

---
                                Last edited by ivan dimitrov; d.m.y г., 17:16.
                                Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

Working...
                                X